Parfémové propadáky z drogerie

Parfémy z drogerie nás lákají svou nízkou cenou. Ale jak jsou na tom s kvalitou? Dnes si představíme 4 úplné propadáky.


Zdroj obrázku: www.fragrantica.com



Bramborová medaile: Beyonce Heat Rush
Heat znamená teplo, žár, zápal i vášeň. Rush je spěch a shon. Tahle vůně však svému jménu nedostála. Je slaboučká, ředěná, jemná a nezajímavá. Multivitamínový džus ředěný vodou a spousta květin. Navíc tam cítím hodně slabou vanilku, mnohem slabší než u předchozího parfému Heat. Vůně by se mohla líbit ženám, které preferují opravdu hodně jemné vůně.

Bronzová medaile: Christina Aguilera Secret Potion
Dávám palec dolů, velké očekávání a taky velké zklamání. Tato vůně od Ch. Aguilery se od jejích ostatních vůní moc neodlišuje, snad jen tím, že je snad ještě méně výrazná. Všechny ty citrusové plody, které jsou ve složení uvedené jsem tam vůbec necítila, snad jen trochu maracuju v kombinaci s cukrem a vanilkou. Výdrž mizerná, z papírku zmizela jak pára nad hrncem…

Stříbrná medaile: Kylie Minogue Sparkle
Na začátku je vůně nepříjemně hořká, cítím grapefruit, nějaké koření a květiny. Květin je tam ale málo, nevyčnívají. Po chvíli se přidá ještě vetiver, který ač mi v jiných parfémech voní, zde je vyloženě nepříjemný a kazí celkový dojem vůně. Na konci cítím květinovou směs a trochu šampaňského, které je ve složení. Je to držák, ale co naplat, když mi nevoní.

Absolutní propadák: Heidi Klum Shine
Nelíbí se mi ani trochu. Příšerně sladká vůně, ovoce v ní vůbec není cítit, navíc voní hrozně lacině, opravdu nedoporučuji nikomu. Na začátku je sice cítit dost příjemná vanilka, ale když se rozvoní v plné síle, tak vám z toho zbude pouze ulepený mix chemické vanilky a cukru.

Nesouhlasíte se mnou? Líbí se vám některá ze zmiňovaných vůní? Napište mi to do komentářů.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

GLISS KUR tepelná ochrana pro namáhané vlasy - recenze

Yankee Candle recenze (mých TOP 10 voňavých vosků)

Got 2 Be recenze mých oblíbených produktů