New in aneb slevy v drogérii Rossmann

Zdravím :-)
Omlouvám se za pauzu, ale teď toho mám ve škole a v práci opravdu hodně. A taky jsem v poslední době tím, co se na internetu děje docela rozčarovaná. Nejdřív mojí oblíbené blogerce někdo začne psát negativní komentáře pod videa a pak se dokonce dozvím, že se jí kvůli blogu ve škole posmívají, to má opravdu někdo zapotřebí? No a pak se dozvím, že mi někdo ukradl profilovou fotku a prezentuje se s ní na FB. Opravdu nechápu, co z toho někdo má. Ale tím vás nebudu zatěžovat, jdeme na new in ve znamení slev v Rossmannu. Pokud jste tam ještě nebyli, doporučuji se tam jít podívat.

Palette Zářivá blond


První věc, která mě zaujala. V Rossmannu tuto barvu měli ve slevě a stála 66 Kč, což je více než slušná cena. Je to odstín z kolekce Sunny Blondes, konkrétně Zářivá blond. Dnes ji budu zkoušet a uvidíme, jak se osvědčí. Doufám, že to bude pěkná přirozená blond a ne vlasová katastrofa, protože Palettky mají tendenci držet jako přibité :-) Zesvětlit má až o 4 odstíny, což by mělo tmavě blond odrosty odbarvit bez problému. Tak uvidíme, jestli na Palette na dlouho zanevřu, nebo jestli si tuhle barvu oblíbím. 





Miss Sporty Dr Balm



Tohle mi opravdu udělalo radost. Balzám na rty stál 29,90 Kč a můžu s jistotou říct, že je to ten nejlepší balzám na rty, co jsem kdy měla. Mám ho v odstínu 02. Krásně voní po jahodách a melounu. Navíc rty zbarvuje velmi přirozeně do růžova. Hydratuje perfektně a suchým rtům určitě prokáže velkou službu.

Essence stíny Snow Jam 




Tyhle stíny jsem našla v jedné z těch slevových přihrádek. Stály 29 Kč a jsou super. Na očích drží celý den. Jsou jemně třpytivé. Já jsem si vybrala tyrkysovou barvu a nanáším je štětečkem jako linku. Za tu cenu jsou bezkonkurenční. 

NYC umělé řasy


Ačkoliv mám svoje řasy celkem pěkné, nebráním se žádným vylepšením :-) NYC řasy se vyprodávaly za 44,90 Kč. Jsou tedy bez lepidla, ale stejně mi cena připadá dobrá. Asi nevydrží víc než 3 použití, ale co byste za ty peníze nechtěli :) 

NYC třpytivá černá tužka Showtime


Opravdu super kousek do sbírky. Stála 45 Kč. Na očích drží neskutečně dlouho, trochu se sice obtiskává, ale přece jen patří k těm lepším. Třpytí se opravdu pěkně a je vhodná i na výraznější denní líčení.

NYC Lak na nehty 234 Wall Street


Na tento lak tu bude podrobná recenze, prozradím jen, že mé počáteční nadšení vystřídaly smíšené pocity. Cena 44,90 Kč.

A jeden bonus, kterým se musím pochlubit. Tyhle úžasné botky jsem koupila za 699 Kč v CCC. Sice mě v nich docela tlačí špičky, ale to snad spraví obuvník. 



Zdroj



Zaujalo vás něco v New in? Nebo jste sehnali ve slevách něco zajímavého?



Komentáře

  1. tak ten Miss sporty balzám mě hodně zaujal...nečekala bych, že bude tolik hydratovat:) mrknu po něm:)

    OdpovědětVymazat
  2. Určitě se po něm koukni, vsadím se, že si ho koupíš už jen kvůli té super vůni :)

    OdpovědětVymazat
  3. na ten balzam na rty.. mas nekde fotečku, jak moc barví?

    mejlík:

    color.beam @ centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Na balzám tu bude samostatná recenze. Dejte mi čas do 23.3., mám toho teď strašně, pak zase bude jeden článek denně :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. aha tak to se těším:-) barevne balzamnky mam rada:-)

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za vaše komentáře, dělají mi velkou radost!

Populární příspěvky z tohoto blogu

GLISS KUR tepelná ochrana pro namáhané vlasy - recenze

Yankee Candle recenze (mých TOP 10 voňavých vosků)

Got 2 Be recenze mých oblíbených produktů