Slevy na Dermacol.cz aneb 200Kč pro nově registrované

Zdravím dámy :-)
Považuji za svou občanskou povinnost vás informovat, že na Dermacol.cz se to teď jen hemží slevami a bonusy.  V první řadě všichni nově registrování dostávají kredit 200Kč zdarma, což mi přijde jako super dáreček na uvítanou. Nabídka platí do 30.4.2013, tak si pospěšte. 200Kč bude připsáno i těm, kteří jsou stálými zákazníky Dermacolu. Poštovné je 85 Kč, ale balíček si můžete vyzvednout i osobně v Praze.
Co jsem si vybrala já?


Zdroj: www.dermacol.cz


Dermacol Make-Up Cover 213

O tomhle make-up jsem již slyšela hodně. Má být extra krycí a většina holek dle recenzí ho používá spíše jako korektor. Mně se ale zhoršila pleť, takže hledám něco, co mi pupínky dokonale schová a tohle by mohla být dobrá volba. Nyní mám rovněž make-up od Dermacolu, který mě však více méně zklamal a bude o něm samostatná "varovná" recenze. Navíc má make-up SPF 30, takže bude super chránit před jarním sluníčkem. Když se osvědčí, určitě si ho koupím i na léto, jelikož je údajně voděodolný. Výrobce uvádí, že jej lze použít i na ztmavení pleti, tak uvidíme, třeba bude lepší variantou, než samoopalováky na obličej.

Dermacol Self Tan Lotion

Na tenhle samoopalovák jsem četla veskrze pozitivní recenze, bude to dobrý základ pro přirozené opálení. Určitě spolu s ním použiji i mé dva další nejoblíbenější samoopalováky, a to St. Moriz verzi Dark a krémový samoopalovací gel od Sundance. Schválně vám pak sem dám recenzi na toto téma :-)

Dermacol Acneclear Mask

Tu jsem si vzala jen do počtu, abych měla nárok na dárek. Uvidíme, jak se maska osvědčí, je určena na problematickou pleť, kterou mám, tak jsem na ní zvědavá.

Satin Make-up Base

Tohle je dáreček od Dermacolu při nákupu nad 100Kč. Jinak báze stojí 169 Kč. Má prodlužovat výdrž make-upu, zmatňovat a byla zvolena Asociací vizážistů výrobkem pro rok 2008. Jsem hodně zvědavá.

A co vy, nalákala jsem vás ke koupi?

Komentáře

  1. Už jsem si objednala make up a pudr,to obojí za 18,- + pošta :-D Je to bomba :-)
    Jinak ještě přidávám email (lady.kiminka@seznam.cz) ,hraju tvoji giveaway :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, jaký make up bys mi doporučila na léto? díky Majka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Šnečí BB cream prý skvěle hydratuje. Špatnou volbou by nebyl ani make-up od Revlonu Color Stay, je tekutější a dlouho drží. Hlavně se nerozmazává, což je v létě důležité.

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za vaše komentáře, dělají mi velkou radost!

Populární příspěvky z tohoto blogu

GLISS KUR tepelná ochrana pro namáhané vlasy - recenze

Yankee Candle recenze (mých TOP 10 voňavých vosků)

Got 2 Be recenze mých oblíbených produktů