Interbeauty Prague 2013 moje úlovky

Zdravím,
Původně jsem měla na toto téma v úmyslu udělat reportáž, ale nevyšlo to z důvodu, že lidí bylo jako much, tlačili se ve snaze ulovit ten nejlepší kousek a fotit bez toho, abyste dostali loktem, nebo vám šlápli na boty se prostě nedalo. Nerada se vzdávám, ale tady to fakt jinak nešlo. Čest všem blogerkám, které se s davem popraly :-)
Přesto vám přináším alespoň úlovky z Interbeauty Prague a moc by mě zajímalo, co jste ulovily vy, nebo co se vám ode mě líbí.
Jinak nás je 40 - víte, co to znamená? Giveaway. Zatím se rozmýšlím, zda vám naplnit kosmetickou taštičku kosmetikou, nebo zda si zahrajeme o parfém, který ještě ani není na trhu. Pomůžete mi to rozseknout?

Moje úlovky z Interbeauty Prague





Pěkně pohromadě. Pojďme se podívat na každý zvlášť...







Marokánská bahenní maska od přírodní kosmetiky Bomb Cosmetics, která má údajně čistící a vyživující funkci. Zkoušela jsem ji hned včera, ale nechci dělat unáhlené závěry, tak si na recenzi počkejte. Stála 140 Kč.




Jordana Lilac Hearts je ve skutečnosti asi tisíckrát tak třpytivá a plavou v ní srdíčka, ideální pro zdobení nehtů. Stál 50 Kř.




Kdo mě čte pravidelně ví, že z řas značky Ardell jsem byla unesená, když je PetraLovelyHair ukázala ve videu. Čínský prodejce mě zradil, řasy ani peníze nemám doteď. Na veletrhu byly za 100 Kč, tedy ještě levněji, než na e-bay, navíc super výběr od úplně nenápadných po super husté. Nebylo nad čím váhat.






Ve skutečnosti je asi tisíckrát zářivější, ale to můj foťák na mobilu ukázat neumí, barva je opravdu výrazná. Je to kolekce Jordana Texture odstín Fiesty Fuchsia. Jsem moc zvědavá, jak textura bude vypadat na nehtech.






Já asi tu Bomb Cosmetics začnu milovat :-) Tuhle voňavou kuličku do koupele koupíte za 55 Kč, což je sice dost, ale ráda podpořím produkt netestovaný na zvířatech a čistě přírodní. Navíc voní sladce, marcipánově, ach :-)





Zase další lak, co na fotce vypadá s prominutím jak vyblité zelí. Ve skutečnosti je neonově růžový, snad se mi ho podaří nafotit lépe. Ježíšek by mohl přinést zrcadlovku, co myslíte? :-) Je od značky Nani a tuším, že stál 30 Kč.






Opět Bomb Cosmetics, tentokráte balzám vonící po cukrové vatě a ovoci s názvem Fruit Salad. Bacha, voní i chlapům, ten můj mi ho krade :-)) K dostání za 55 Kč, investice nelituji už jen pro tu vůni.






Four Seasons je už nehtová legenda. Vzala jsem si od nich i jeden barevný, zaujala mě kombinace sytě modré s fialovými odlesky. P.S. Ne, nemám žloutenku, to je UV lak, o něm za chvíli :-)





Golden Rose Ultra Rich Color Lipstick za 122 Kč se nedalo odolat. Konečně přirozený růžovohnědý odstín (53), ve kterém snad nebudu vypadat jako dvojče Barbie. Expresem do našich drogérií, prosím.





Diamantovou zpevňující péči od Four Seasons jsem v Plzni nesehnala, v Praze se mi poštěstilo. Odteď ji používám jako podlak.





UV lak na nehty odstín 01 od polské firmy. Ve dne vypadá žloutenkoidně, ale na diskotéce budete zářit. Doslova. 





Hodně třpytkatý lak od Jordany, ve skutečnosti se blyští jako diskotéková koule. A co se blýská, prostě musím mít. A za 50 Kč už určitě. Odstín Fairy Dust...





Holografický lak mi chyběl a když jsem ho viděla u Labradoory, zatoužila jsem po něm taky. Přibyl mi jeden stříbrnomodrý, tak se těším, jak dopadne zkouška na nehtech. Značka She-Nails Europe. Cena byla tuším kolem 50 Kč.






Je vůbec slavnější vytvrzovač, než od Four Seasons? Zatím ozkoušen jednou a obstál, no uvidíme, podrobím jej asi nejtěžší zkoušce - lakům od Essence :-) 


Očekávám vaše tipy na giveaway a komentáře o tom, co se vám (ne)líbilo, nebo, co jste si koupily vy samy. Jsem zvědavá :-)



Komentáře

  1. páni, taky super úlovky :)) laky od FourSeason jsou moje stálice, používám je už několik let a jsem moc spokojená, opravdu sem nenešla lepší top a base coaty :)) já jsem koupila jenom laky OPI a pak nějaké pěny do koupele :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Koukala jsem na ty OPI laky, je to určitě dobrá investice, ale ty ceny...

      Vymazat
    2. to mi povídej :( plnou cenu 300 a více bych za ně nedala :(

      Vymazat
  2. to jsem zase něco zmeškala:( Moc hezké úlovky, nejvíc se mi páči ten balzámek od bombcosmetics a třpytkaté laky. Jinak ke GA - osobně bych volila raději taštičku s kosmetikou, protože vůně je hodně individuální:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky za tip, jsem ráda, když mám zpětnou vazbu od čtenářů. Pro mě to byl relax, konečně jsem v sobotu nepracovala :)

      Vymazat
  3. Jů, tak o Bomb cosmetics slyším poprvé, ale straaašně se mi to všechno líbí.. Jdu si o nich něco najít :D
    Nicca,
    http://www.fashionpicnicblog.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nejlepší je to vidět naživo a hlavně ta vůně uááá :-)
      Jinak moc pěkný blog, ode dneška sleduji.

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za vaše komentáře, dělají mi velkou radost!

Populární příspěvky z tohoto blogu

GLISS KUR tepelná ochrana pro namáhané vlasy - recenze

Yankee Candle recenze (mých TOP 10 voňavých vosků)

Got 2 Be recenze mých oblíbených produktů