SenzaBox únor 2013

Ahoj,
Tak konečně je tu moje první hodnocení krabičky krásy. Rozhodovala jsem se mezi Ladyboxem a Senzaboxem a vyhrála to Senza krabička. Hlavní lákadlo pro mě bylo Lush a MUFE (MAKE UP FOREVER). Na rovinu říkám, že se vším nejsem úplně spokojená a jeden produkt poputuje do Giveaway.

Balení únorového SenzaBoxu


  • K balení nemám výhrady. Nejsem zrovna fanoušek žluté barvy, ale v kombinaci se zářivě růžovou se mi to líbí. Balíček nyní slouží jako úschovna kosmetiky v mém studentském bytě, doufejme, že barevných krabiček u mě bude přibývat.
  • Taky mě potěšilo roztomilé přáníčko s andělíčkem a milým vzkazem.
  • Zpočátku jsem byla překvapená, že je balíček poněkud malý, a tak jsem duhově barevný pytlíček rozvazovala trochu s nejistotou. Takže tímto bych ukončila povídání o balení, kterému dávám jedničku s hvězdičkou a teď pojďme na obsah.¨

Obsah únorového SenzaBoxu

  • Já vím, že se nemůžete zavděčit každému. Mně se SenzaBox zavděčil tak nějak částečně a lehkými počty jsem došla k tomu, že investice se mi vyplatila, i když to tak na počátku nebylo. Pojďme se podívat na jednotlivé produkty. 

Produkty Senzabox únor 2013

Lush Lemony Flutter výživné změkčující máslo




  • Na tento produkt hodlám psát podrobnější recenzi, tak jen zmíním, že tento produkt je určený pro změkčení nehtové kůžičky.
  • Od Lush jsem čekala a přála si něco úplně jiného - vzorek šampónu, nebo scrub na rty. Bohužel se tak nestalo. 
  • V balíčku jste mohli najít i tuhý masážní olej Each Peach, který jsem si přála asi nejvíc, ale také Sugar Scrub tělový peeling.
  • Nicméně, ať nežeru, máslo krásně voní po citrónech, takže si s ním mažu ruce každou chvíli. 
  • Plné balení 50ml pořídíte za 285 Kč, v Senzaboxu byl vzorek v hodnotě 57 Kč. Plné balení bych si nekoupila, ale ráda jsem vyzkoušela něco nového.


Ryamar denní krém s amarantovým olejem 


  • Krémy mám doma dva, ale oba jsou velmi lehké, proto jsem si přála nějaký hutnější krém.
  • Když jsem se dočetla, že to má být lehký krém pro citlivou pleť, trochu mě ta radost přešla, i přestože mám Ryor opravdu ráda. Ale nenechte se oklamat, krém je spíše hutnější a teď na zimu se určitě hodí. Tohle mi udělalo radost.
  • Plné balení 50 ml stojí 107 Kč, v SenzaBoxu je vzorek za 64 Kč. Do plného balení bych šla, není to špatný krém na zimu, ale o tom více v připravované recenzi :-)

Tělové máslo NIB+FAB Coconut Latte


  • Že by začínala fungovat personalizace ze strany SenzaBox? V poznámce jsem uvedla, že dávám přednost sladkým vůním a hle, v krabičce mám tělové máslo vonící především po kokosu a latté
  • Mému příteli to voní jako zmrzlina a prý by si rád trochu z krému ochutnal :-)
  • Má hydratovat 24 hodin. Včera jsem jeho hydratační účinky zkoušela a obstál na jedničku. Plus ta úžasná vůně z něj dělá báječný produkt.
  • Vyrábí se ještě v provedení Mango Smoothie (jogurt + mango), Cherry Tarte (třešňový dort) a Pistachio Sundae (Pohár s pistáciovou zmrzlinou) 
  • V SenzaBoxu bylo 50ml tohoto tělového másla za 89 Kč, ale já bych si klidně koupila i 200ml za 250 Kč. 

Sprchový gel Dove Purely Pampering (Bambucké máslo + vanilka)


  • Hodně holek nadávalo, že vzorek se rozdával i v drogériích. No a? Mně se třeba nechce vláčet do drogérie pro vzorek a v současné době mám tak málo času, že jsem do drogérie nevkročila už pěkně dlouho, přestože bych tam hodně věcí potřebovala. A pokud máte vzorek i z drogérie, tak máte dvojnásobný počet, třeba brzy nasbíráte plné balení (250 ml stojí 79, 90Kč) :-)
  • Do plného balení bych klidně šla, vůně sprcháče je okouzlující :-)

Avocado Hand Therapy



  • Věc, která mě v SenzaBoxu nejvíce zklamala. Nepoužívám krémy na ruce. Nikdy. Sice mám suché ruce, ale nenávidím pocit mastného krému na mých rukou. 
  • Navíc plné balení stojí 430 Kč, to bych za krém na ruce v životě nedala.
  • Ale pro vás je to dobrá zpráva, produkt poputuje do Giveaway :-)

MAKE UP FOREVER Smoky Lash Mascara



  • Řasenkou potěšíte vždy každého, jelikož ji v dnešní době nosí skoro každá holka. 
  • Ještě jsem neměla možnost ji vyzkoušet, snad to napravím dneska. Určitě tu na ní bude kompletní recenze.
  • Plné balení stojí 560 Kč, v SenzaBoxu byl vzorek za 240 Kč, což moje celkévé hodnocení, tak trochu zahraňuje.


Vzorky

  • Jako vzorek mě nejvíce překvapila nejlepší energetická žvýkačka na světě od Bitters. Přítel jí dnes bere do posilovny, tak uvidíme, jak zafunguje. Chuť prý nic moc.
  • Vzorek krému na vrásky od NIB+FAB ani nekomentuji. Sakra je mi 20, tohle v balíčku dostávat nechci. Dala jsem ho mamce, ale krému je tam tak málo, že sotva rozpozná nějaké účinky. 

Závěr a trocha matematiky

  • V celku se mi balíček líbí, ale čekala jsem více dekorativní kosmetiky. Nebo něčeho praktického - šampón, samoopalovací krém, make-up, báze apod. No nevadí, snad příště.
  • Když spočtu věci, co se mi fakt hodí, vyjde mi číslo 450 Kč, což je větší hodnota, než SenzaBox má. Nicméně doufám, že příště bude moje krabička krásy lepší a nejsem rozhodnutá pro konkrétní značku.

A jak se vám líbí únorový Senzabox?

Komentáře

  1. Balíček byl docela dobrý, ale musím říct, že měli už i lepší ;) Největší radost mi udělalo tělové máslo, voní naprosto bombasticky. A jak říkáš, řasenka potěší snad každou holku, takže s tou taky zabodovali :)

    OdpovědětVymazat
  2. Taky mám největší radost z toho kokosového tělového mléka, klidně bych šla do plného balení. Řasenka mě potěšila, ale asi jen do té doby, než jsem ji vyzkoušela. Do délky protahuje řasy úžasně, ale na objemu nepřidá a slepuje jako blázen :/

    OdpovědětVymazat
  3. Měla jsem stejný problém s krémy na ruce, nesnášela jsem je, ale něco se ve mě zlomilo a teď je fatk zbožňuju... ten C&A je prostě skvělý, ovšem taky bych za něho nedala plnou cenu :)

    http://ultraviolentrock.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Tak třeba ho tady vyhraješ a bude vyřešeno :) Můj postoj ke krémům na ruce se totiž nezměnil a asi ani nezmění :)

    OdpovědětVymazat
  5. tAKY SE CHYSTÁM ČASEM OBJEDNAT sb NEBO lb..CO JE LEPŠÍ PODLE TEBE? ;)

    OdpovědětVymazat
  6. U mě zatím vede SenzaBox, jak přístupem, tak obsahem balíčku. Ale poslední dobou hodně uvažuji o Greatboxu, který je taky dost "našlapaný". Tak uvidíme, co zvolím na březen :)

    OdpovědětVymazat
  7. Docela lituju, že jsem zase vynechala:/ Ten krém je předraženej, ale hrozně bych ho chtěla:D sherylis@email.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Kdybys chtela vymenit ten Lemony Flutter za ten masazni olej nebo ten krem na ruce za masazni olej,tak napis na gilian@email.cz

    OdpovědětVymazat
  9. nejvíc se mi líbí produkt od lush a krém na ruce:-)

    OdpovědětVymazat
  10. U mě bodovalo všechno jsem nadšená jak z LUSH, KRÉM AVOCADO, A NIP+FAB :) MUFE taky dobrý i když řasenek mám teď hodně:).Souhlasím s tím DOVE navíc jako mě všechny obaly od Dove příjdou stejné takže se pomalu na tu značku ani nedívám, takže mě přivedli na novou vůni. Takže paráda :) vikimilano@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  11. holk,já jsem asi natvrdlá,kde se dají ty balíčky koupit??nějak jsem to nepochopila :-(

    OdpovědětVymazat
  12. aha,tak už jsem si to našla na internetu :-)a ještě jsou greatbox,senzabox,ladybox a dál.....?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, jsou ještě další balíčky, je jen na tobě, který si vybereš. Doporučuji si firmy přidat na Facebooku, sdílí tam určité nápovědy, co v balíčcích bude.

      Vymazat
  13. Senzabox již celý testuji, vydání se velmi vydařilo. Miluji tento krém na ruce a vůni tělového másla. Těším se na další vydání, prý má být micelární voda.
    minarovazaneta@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  14. Já jsem s tímhle senzaboxem byla opravdu moc spokojená. Od Lush jsem dostala právě masážní olej Each Peach, a je vážně super.

    http://londie-for-more-beautiful-life.blogspot.cz/
    londie@email.cz

    OdpovědětVymazat
  15. tereza.kolbabkova@seznam.cz
    FB - Terka Kolbábková

    OdpovědětVymazat
  16. v tomhle senzaboxu mě zaujala značka nip+fab, ráda ji za sebe vyzkouším.
    pocahontas@centrum.cz
    FB: Gabriela Králová

    OdpovědětVymazat
  17. Achjo, strašně moc toužím po NIP+FAB máslu ♥
    A tento senzabox se mi teda moc líbí :))

    simona Cahlová
    simonka-td@seznam.cz

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za vaše komentáře, dělají mi velkou radost!

Populární příspěvky z tohoto blogu

GLISS KUR tepelná ochrana pro namáhané vlasy - recenze

Yankee Candle recenze (mých TOP 10 voňavých vosků)

Got 2 Be recenze mých oblíbených produktů